کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

دغدغه‌های مدیر فروش ایران سرور درباره بخش‌نامه ارز تک‌نرخی

افزایش نرخ ارز، صنعت آی‌تی را به مرز شکست می‌رساند

اختصاصی افتانا

25 ارديبهشت 1397 ساعت 9:20

به گفته شریف، شفافیت در تخصیص ارز تک‌نرخی به فعالان آی‌تی، یک مطالبه مهم جامعه‌ آی‌تی است، چون دغدغه افزایش بیش‌از حد هزینه‌های خدمات آی‌تی دغدغه‌ای مهم است.


به گفته شریف، شفافیت در تخصیص ارز تک‌نرخی به فعالان آی‌تی، یک مطالبه مهم جامعه‌ آی‌تی است، چون دغدغه افزایش بیش‌از حد هزینه‌های خدمات آی‌تی دغدغه‌ای مهم است.

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، سید اسماعیل شریف، مدیر فروش شرکت ایران‌سرور، در پاسخ به آثار بخش‌نامه تک‌نرخی شدن ارز اظهار کرد: صنعتی که ما در آن مشغول به کار هستیم بسیار وابسته به نرخ ارز است و هر اتفاقی در این مورد بر هزینه و خدمات ما تاثیری شگرف می‌گذارد، متاسفانه طی یک سال گذشته نرخ سرویس‌هایی که مستقیم با نرخ ارز مواجه است افزایش بی‌سابقه‌ای داشته‌است.

وی افزود: با وجود صحبت از ارز تک‌نرخی و علی‌رغم پیگیری‌های متعددی که از کانال‌های مختلف با مسئولان ذی‌ربط داشتیم تاکنون ارز ۴۲۰۰ تومانی مذکور به ما تخصیص نیافته‌است. این فقط دغدغه مجموعه ما نیست، بلکه سایر فعالان این حوزه نیز در همین بلاتکلیفی و انتظار به سر می‌برند. متاسفانه هیچ نهادی هم پاسخگو نیست و بانک مرکزی هم هنوز پاسخ قانع‌کننده‌ای به ما نداده‌است.

شریف درباره افزایش قابل‌توجه قیمت خدمات بر اثر نوسانات ارزی و تاثیر آن در زندگی مردم گفت: امروز آی‌تی یکی از ابزارهایی است که تمامی مردم با آن درگیر هستند و یکی از نیازهای اصلی مردم شده‌است؛ استفاده از تاکسی‌های اینترنتی تا شبکه‌های پیام‌رسان نشان‌دهنده‌ این موضوع است که این صنعت جز لاینفک زندگی مردم شده‌است و قطعا ادامه این روند در این بعد زندگی عامه مردم نیز تاثیرگذار است.

وی بر نقش آی‌تی در کارآفرینی و ایجاد شغل تاکید کرد و افزود: در کشوری مانند هند با ایجاد مشاغل آی‌تی به کاهش نرخ بیکاری در کشور کمک می‌کنند و به یک درآمد ۸۰ میلیارد دلاری از این صنعت رسیده‌اند در کشور ما نیز زمینه‌ درآمدهای میلیاردی از این صنعت کاملا فراهم است، ولی در شرایط فعلی نرخ ارز و افزایش هزینه‌های زیر‌ساخت کسب‌وکارهای آنلاین، بسیاری از این کسب‌وکارها محکوم به شکست شده‌اند.

شریف درباره شرایط موجود و نگرانی مشتریان بابت این افزایش قیمت طی ماه‌های اخیر گفت: بسیاری از شرکت‌های حرفه‌ای که در حوزه آی‌تی فعالیت داشتند در مکالمه‌های خود اعلام می‌کنند با این شرایط نرخ ارز به ناچار تعدیل نیرو کرده‌اند. بسیاری از استارتاپ‌ها به ناچار به تغییر سرویس و ضعیف کردن خدمات دریافتی پرداخته‌اند که این موضوع به‌خودی‌خود درنهایت منجر به شکست کسب‌وکارشان خواهدشد. قطعا با ادامه این روند شاهد تبعات جبران‌ناپذیری ازجمله افزایش مهاجرت قشرجوان به‌دلیل ناامیدی از آینده کاری، عدم سرمایه‌گذاری سرمایه‌گذاران خارجی و درنهایت افزایش بیکاری خواهیم‌بود.

وی افزود: درنهایت از مسئولان ذی‌ربط خواهشمندیم با اهمیت ویژه نسبت به این صنعت و عوامل موثر در گسترش و توسعه صنعت آی‌تی که یکی از مهم‌ترین عوامل شرایط ارز دولتی است؛ بپردازند و در تدوین چنین بخش‌نامه‌هایی این موضوع در نظر گرفته شود که تصمیم‌گیری‌ها در این حوزه منجر به شکست و یا رکود صنایع و تضعیف استارتاپ‌ها نشود که خسارتی جبران‌ناپذیر به اقتصاد خواهد زد.


کد مطلب: 14063

آدرس مطلب :
https://www.aftana.ir/interview/14063/افزایش-نرخ-ارز-صنعت-آی-تی-مرز-شکست-می-رساند

افتانا
  https://www.aftana.ir