نشست «به سوی تنظیمگری نسل ۵: تجربههای ملی و بینالمللی» در روز 27 آذرماه در دانشکده مطالعات جهان، دانشگاه تهران برگزار میشود.
در نشست «به سوی تنظیمگری نسل۵»
تجربههای ملی و جهانی تنظیمگری نسل ۵ بررسی میشود
21 آذر 1403 ساعت 11:54
نشست «به سوی تنظیمگری نسل ۵: تجربههای ملی و بینالمللی» در روز 27 آذرماه در دانشکده مطالعات جهان، دانشگاه تهران برگزار میشود.
نشست «به سوی تنظیمگری نسل ۵: تجربههای ملی و بینالمللی» در روز 27 آذرماه در دانشکده مطالعات جهان، دانشگاه تهران برگزار میشود.
به گزارش افتانا، نشست «به سوی تنظیمگری نسل ۵: تجربههای ملی و بینالمللی» 27 آذرماه 1403 در دانشکده مطالعات جهان، دانشگاه تهران برگزار میشود.
مؤسسه مطالعات آمریکای شمالی و اروپا با همکاری کرسی یونسکو در فضای مجازی و فرهنگ: دوفضاییشدن جهان؛ نخستین نشست از سلسله نشستهای فناوری را در روز بیستوهفتم آذر برگزار میکند. امروزه جوامع هوشمند متصل، خطمشیگذاران و رگولاتورها را با یک محیط پیچیده شبکهای محلی و جهانی مواجه میسازد که همکاری بین بخشهای مختلف، کلید اصلی موفقیت این جوامع هوشمند است. این جوامع نتیجه گسترش فناوریهای اطلاعاتی و ارتباطاتی (فاوا) در بخشهای مختلف اجتماع مانند صنعت، سلامت، آموزش، حملونقل، انرژی و… هستند که با فناوریهایی مانند اینترنت اشیاء محقق میشوند. ماهیت بههمپیوسته جوامع دیجیتالی در بخشهای مختلف به این معنی است که پاسخ مؤثر به مسائل برآمده از این جوامع نیازمند همکاری بین دولت و فعالان صنایع مختلف است. امروزه تنظیمگران و خطمشیگذاران به فکر ایجاد بسترها و مکانیسمهایی برای تنظیمگری مشارکتی (collaborative regulation) که تنظیمگری نسل ۵ نیز نامیده میشود، با حضور دیگر بازیگران هستند. این نسل که بهعنوان نسل پنجم مقرراتگذاری شناخته میشود، به دنبال آن است که چارچوبها و مقیاسهایی تنظیم کند که شهروندان بتوانند از مزایا و فرصتهای پیشِرو در جامعه هوشمند و متصل حداکثر استفاده را ببرند. درواقع این نسل از تنظیم مقررات، ناظر بر تغییراتی در نحوه اجرای مقررات بوده و با تأکید بر سیاستهای جامعنگر فرابخشی، از طریق همکاری فراگیر در بین بخشها و اتصال معنادار، اهداف تحول دیجیتال در تمام جامعه را دنبال میکند.
در این راستا، این نشست با هدف گرد هم آوردن مقاماتی از تنظیمگران و خطمشیگذاران برای بحث درباره چالشهای ناشی از تنظیمگری نسل ۵ در کشور برگزار میشود.
سخنرانان این نشست، دکتر صادق عباسی شاهکوه، رئیس سابق سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، مهندس حسین فلاح جوشقانی، رئیس اسبق سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، مهندس حسن شانهساززاده، رئیس هیئتمدیره شاتل و دکتر محمدعلی یوسفیزاده، مدیرعامل آسیاتک هستند و دکتر بهزاد احمدی، استادیار دانشکده مطالعات دانشگاه تهران مدیریت این نشست را بر عهده دارد.
نشست «به سوی تنظیمگری نسل ۵: تجربههای ملی و بینالمللی» در پردیس شمالی دانشگاه تهران، دانشکده مطالعات جهان، نیمطبقه چهارم، تالار حنانه برگزار خواهد شد و حضور برای همه علاقهمندان آزاد است.
کد مطلب: 22607