جاسوسافزار پیشرفتهای به نام پگاسوس، ساختهشده توسط شرکت NSO Group اسرائیل، به ابزاری برای نظارت بر روزنامهنگاران، فعالان حقوق بشر و سیاستمداران در سراسر جهان تبدیل شده است؛ ابزاری که با سوءاستفاده از آسیبپذیریهای امنیتی، بدون نیاز به حتی یک کلیک، به اعماق گوشیهای هوشمند نفوذ میکند.
در دنیای امروز که فناوری و ارتباطات دیجیتال ستون فقرات بسیاری از کسبوکارها را تشکیل دادهاند، حملات سایبری دیگر تنها یک دغدغه IT نیستند. بلکه به مسئلهای استراتژیک برای بقا و تداوم سازمانها تبدیل شدهاند.
درحالیکه نوآوریهای بیوقفه در هوش مصنوعی مولد ادامه دارد، معادله هزینههای پردازشی به مهمترین عامل تعیینکننده در رقابت بین گوگل و اوپنایآی تبدیل شده است. با سرمایهگذاری در تراشههای اختصاصی، گوگل مزیت هزینهای بزرگی کسب کرده که میتواند قواعد بازی را تغییر دهد.
ادعای نشت گسترده اطلاعات کاربران بانک سپه از سوی گروه هکری Code__a_ers واکنشهای زیادی را برانگیخته است. بانک سپه ضمن رد این ادعاها، تأکید دارد که سیستمهایش غیرقابل نفوذ هستند. اما تحلیلگران امنیتی معتقدند که چنین حملاتی میتواند از درون سازمان نیز رخ دهد. اما آیا این ماجرا تنها یک ادعا است یا یک بحران امنیتی جدی؟ آیا انکار مداوم، راهحل مناسبی برای ...
در دنیای پر از تهدیدات سایبری، اعتماد به شرکتهای امنیتی ضروری است. اما شرکت Avast که خود را به عنوان مدافع حریم خصوصی معرفی کرده بود، با فروش دادههای کاربران به تبلیغکنندگان، به یکی از بزرگترین رسواییها در تاریخ صنعت امنیت سایبری دچار شد.
فصلنامه جدید آماری شاخصهای ارتباطات و فناوری اطلاعات توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی حاوی تحلیل عملکرد شبکههای ارتباطی در کشور طی پاییز 1403 منتشر شد.
چند روزی است که ماجرای هک روزنامهنگارانی در سرتاسر جهان از طریق پیامرسان واتساپ بر سر زبانها افتادهاست؛ حملاتی به روش Zero click و با کمک جاسوسافزارهای شرکت اسرائیلی پاراگون سولوشنز.
در مجموعه مطالبی با عنوان «قدرت سایبری ایران از نگاه دیگران»، افتانا بخشهایی از گزارش مؤسسه بینالمللی مطالعات راهبردی را درباره پیشرفتها و چالشهای سایبری ایران منتشر کرده است.
افتانا بخشهایی از گزارش مؤسسه بینالمللی مطالعات راهبردی را درباره پیشرفتها و چالشهای سایبری ایران منتشر کرده است که در اینجا بخش ششم آن را میخوانید.
افتانا بخشهایی از گزارش مؤسسه بینالمللی مطالعات راهبردی را درباره پیشرفتها و چالشهای سایبری ایران منتشر کرده است که در اینجا بخش پنجم آن را میخوانید.
گزارش کسپرسکی از کلانروندهای تاثیرگذار بر امنیت سایبری، خلاصهای از برخی چالشبرانگیزترین روندهای امنیتی را ارائه میدهد که امروزه بر صنعت فناوری اطلاعات تأثیر میگذارند.
افتانا بخشهایی از گزارش مؤسسه بینالمللی مطالعات راهبردی را درباره پیشرفتها و چالشهای سایبری ایران منتشر کرده است که در اینجا بخش چهارم آن را میخوانید.
طبق گزارش جدید سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، همراه اول و رایتل در کیفیت خدمات صوتی و دادهای عملکرد بهتری داشتهاند، در حالی که شبکههای ثابت در پایداری نتایج بهتری کسب کردهاند.
افتانا بخشهایی از گزارش مؤسسه بینالمللی مطالعات راهبردی را درباره پیشرفتها و چالشهای سایبری ایران منتشر کرده است که در اینجا بخش سوم آن را میخوانید.
افتانا بخشهایی از گزارش مؤسسه بینالمللی مطالعات راهبردی را درباره پیشرفتها و چالشهای سایبری ایران منتشر کرده است که در اینجا قسمت دوم آن را میخوانید.
هشتمین نمایشگاه پدافند غیرعامل، فرصتی بود برای معرفی دستاوردها و راهکارهای نوین در حوزه امنیت سایبری و پدافند غیرعامل که توسط شرکتها و نهادهای مختلف ارائه شد.