در حال حاضر شهرداریها سهم زیادی از اجرایی شدن کیف پول الکترونیکی دارند اما در صورت ورود بانک مرکزی به این جریان، شاهد تحول چشمگیری در استفاده از این ابزار خواهیم بود.
به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، کیف پول الکترونیکی در جهان یکی از ابزارهای کاربردی و جزیی جدانشدنی از پرداختهای روزمره به حساب میآید. با وجود مباحث متعدد و تلاشهای فروان از سوی سیاستگذاران در کشورمان، اما این ابزار بسیار کارآمد در حوزه پرداخت هنوز آنطور که انتظار میرود جا نیفتاده و به سر منزل مقصود نرسیده است. دستاندرکاران و تصمیمگیرندگان توسعه این ابزار پرداخت، خردهفروشان و صاحبان کسب و کار به عنوان ذینفعان میانی و شهروندان به عنوان کاربران نهایی، آنچنان که باید و شاید با چنین ابزارهایی اخت نشدهاند؛ یکی از دلایل مورد اشاره کارشناسان در این زمینه شفاف نبودن نحوه درآمدزایی و نظام کارمزدها و همچنین نبود زیرساختهای مناسب است. حوزه حمل و نقل عمومی (مترو و اتوبوس) مهمترین حوزهای است که پرداخت الکترونیکی در آن معنا پیدا کرده و این در حالی است که از دیدگاه صاحبنظران پرداخت، استفاده از این ابزار باید در همه بخشهای پرداخت خرد فراگیر شود.
حسام مقصودلو، مدیرعامل شرکت اتیک با بیان اینکه بانک مرکزی برای ورود به این حوزه هنوز اقدامی جدی انجام نداده است، میگوید: دولت و بانک مرکزی باید