امنیت سایبری در صنعت مخابرات همیشه پیچیده بوده است و راهکار سادهتر و مؤثرتر، استفاده از پلتفرمهای یکپارچه امنیتی است.
امنیت سایبری در صنعت مخابرات همیشه پیچیده بوده است و راهکار سادهتر و مؤثرتر، استفاده از پلتفرمهای یکپارچه امنیتی است.
به گزارش افتانا، گزارشی مشترک از IBM و Palo Alto نشان میدهد که سازمانهای مخابراتی بهطور میانگین از ۱۰۷ ابزار امنیتی مختلف استفاده میکنند، اما همین تنوع بالا به بزرگترین چالش امنیتی آنها بدل شده است: پیچیدگی.
تهدیدات سایبری متنوعاند و ابزارهای امنیتی بسیاری برای مقابله با آنها ارائه شده است. اما چرا بسیاری از این راهکارها تأثیر چندانی ندارند؟ زیرا پیچیدگی بیش از حد، مانع از رسیدن به نتایج مطلوب میشود. راهکار سادهتر و مؤثرتر، استفاده از پلتفرمهای یکپارچه امنیتی است.
مشکل کجاست؟
طبق گزارش Capturing the cybersecurity dividend in telecoms بهطور متوسط، هر سازمان مخابراتی از ۱۰۷ ابزار امنیتی مختلف از ۳۹ تأمینکننده استفاده میکند. این تنوع بالا باعث افزایش پیچیدگی و کاهش کارایی میشود. ۵۷ درصد از مدیران مخابراتی معتقدند که پیچیدگی، بزرگترین چالش امنیت سایبری آنهاست.
چرا پلتفرمهای امنیتی مهم هستند؟
سازمانهایی که از پلتفرمهای امنیتی استفاده میکنند، بهطور میانگین ۴۳ روز زودتر یک حمله را شناسایی کرده و ۳۶ روز سریعتر آن را مهار میکنند. ضمن آنکه سودآوری این سازمانها (ROI) به ۱۰۸٪ میرسد، در حالی که شرکتهای بدون رویکرد پلتفرمی تنها ۴۳ درصد بازده دارند.
تفاوت بین سازمانهای سنتی و پلتفرمی
گزارش نشان میدهد که ۸۰درصد از سازمانهایی که هنوز پلتفرمی نشدهاند، معتقدند که تیمهای امنیتیشان قادر به مدیریت حجم بالای تهدیدات نیستند. در مقابل، فقط ۲۰درصد از سازمانهای پلتفرمی با این مشکل مواجهاند.
به نظر می رسد که رویکرد پلتفرمی برای بهبود امنیت در صنعت مخابرات، راهی اجتنابناپذیر است.
نسخه PDF گزارش Capturing the cybersecurity dividend in telecoms را بالای همین مطلب دریافت کنید.