يکشنبه ۲ دی ۱۴۰۳ , 22 Dec 2024
جالب است ۰
مدیریت اعتماد موضوع بزرگ‌ترین نمایشگاه IT جهان

سبیت ۲۰۱۲، قلب دنیای دیجیتال

اریک اشمیت در سخنرانی افتتاحیه: اینترنت و تکنولوژی، مانند آب جاری است و همیشه راهش را از میان موانع مختلف پیدا می‌کند
اریک اشمیت در سخنرانی افتتاحیه: اینترنت و تکنولوژی، مانند آب جاری است و همیشه راهش را از میان موانع مختلف پیدا می‌کند 

با شروع سال نوی میلادی در هر سال، تکنولوژی هم نو می‌شود. در واقع در اولین روزها و ماه‌های هر سال جدید دنیای تکنولوژی با برگزاری نمایشگاه‌های بزرگ سالانه و معرفی و رونمایی جدیدترین محصولات و خدمات این حوزه گام جدیدی به سمت نیازهای آینده مردم جهان برمی‌دارد. 

بعد از نمایشگاه بزرگ لوازم مصرفی الکترونیکی یا CES ۲۰۱۲ و کنگره جهانی موبایل که هفته گذشته در شهر بارسلونا در اسپانیا برگزار شد، حالا نوبت به بزرگ‌ترین نمایشگاه بین‌المللی IT دنیا می‌رسد. شهر هانوفر آلمان مانند هر سال میزبان نمایشگاه بزرگ CeBIT است. این نمایشگاه امسال هم در بزرگ‌ترین مرکز نمایشگاهی جهان با وسعت ۴۵۰ هزار متر مربع برگزار می‌شود.
 
این وسعت برای حضور بیش از ۸۵۰ هزار نفر بازدید کننده مناسب است، اما امسال گویا ۳۳۹ هزار نفر بازدید کننده از ۹۰ کشور جهان برای بازدید از تازه‌های دنیای تکنولوژی
و ارتباطات به این شهر آمده‌اند. بر اساس آمار منتشر شده تنها ۲۰ درصد از این بازدیدکنندگان از کشورهایی دیگری به جز آلمان هستند. نمایشگاه CeBIT که برای برگزاری آن هر سال چیزی در حدود ۵۰ میلیارد یورو سرمایه گذاری می‌شود، امسال از روز ششم تا دهم ماه مارس (برابر شانزدهم تا بیستم اسفندماه) برگزار می‌شود. 

CeBIT ۲۰۱۲ با موضوع زمینه‌ای «مدیریت اعتماد و مسوولیت» برگزار شده و قرار است بیش از ۴ هزار و ۲۰۰ شرکت‌کننده از ۷۰ کشور مختلف دنیا در آن جدیدترین محصولات و خدماتشان را رونمایی و معرفی کنند. در این میان نام غول‌های بزرگ تکنولوژی و کامپیوتری مانند Microsoft، Amazon، Google، Dell، Samsung، Lenovo، Acer و Asus به چشم می‌خورد.
 
امسال حدود ۵ هزار نفر روزنامه نگار و بلاگر از سرتاسر دنیا برای پوشش اخبارهای مختلف مربوط به CeBIT شرکت کرده‌اند. نمایشگاه امسال که بیشتر بر تکنولوژی‌های مربوط به رایانش ابری تمرکز دارد و با همکاری کشور میهمان یعنی برزیل برگزار شده، با حضور صدر اعظم آلمان «آنگلا مرکل» روزدوشنبه افتتاح شد. با این حال اما سخنرانی افتتاحیه را «اریک اشمیت» مدیرعامل قبلی Google و رئیس هیات‌مدیره فعلی این شرکت انجام داد. 

بعد از حدود یک هفته از جنجال‌های انتقادی علیه سیاست‌های حفظ حریم شخصی کاربران Google، اشمیت درباره آینده مدیریت اعتماد در فناوری اطلاعات و ارتباطات صحبت کرد. غول موتور جستجوی اینترنتی دنیا که در CeBIT امسال
هیچ سرویس و محصول جدیدی را معرفی نخواهد کرد، یک سری تبلیغات زنجیره‌ای درباره سیاست حفط حریم کاربرانش را معرفی کرد. حدود ۶۰ سیاست‌ و مقرراتی که اجازه جمع‌آوری اطلاعات کاربران از طریق پلتفرم‌هایی مانند Gmail، YouTube و +Google را به این شرکت می‌دهد.
 
او در این مراسم گفت: «تکنولوژی معجزه نمی‌کند، امکان برقراری ارتباط حتی در حد کم را فراهم می‌آورد و زندگی افراد را تغییر می‌دهد. این ارتباطات امکان پیش بینی بهتر آینده را می‌دهد. ارتباطات مهم‌ترین کاربرد تکنولوژی در زندگی امروز است که باعث می‌شود کوچک‌ترین اتفاقات در هر جای دنیا به سرعت منتشر شود. 

این روزها تعداد افرادی که به امکانات پیشرفته تکنولوژی دسترسی دارند، در حال افزایش است. با این وجود در حال حاضر ۴۰ کشور جهان هستند که به سانسور فضای اینترنت ادامه می‌دهند. این کار در عصر ارتباطات که هر روز امکانات جدیدی برای دسترسی به اطلاعات به وجود می‌آید، کاری بیهوده و عبث است. اینترنت و تکنولوژی مانند آب جاری است و همیشه راهش را از میان موانع مختلف پیدا می‌کند.»
 
به این ترتیب حالا باید منتظر معرفی محصولات و خدمات جدیدی باشیم که در نمایشگاه CeBIT امسال رونمایی و معرفی می‌شوند.
کد مطلب : 625
https://aftana.ir/vdcgrn934ak9x.pra.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی