سال ۹۱ هم با تمام اتفاقات خوب و بدش تمام شد. سالی که برای دوستداران دنیای فناوری اطلاعات و ارتباطات سر شار از اتفاقات جدید بود.
این گزارش به اتفاقات مهمی باز میگردد که در حوزه آی سی تی ایرانی رخ داده است.
نماینده مردم بناب در مجلس در مخالفت با وزیر پیشنهادی ارتباطات گفت: مصداق بارز بیتدبیری در کشور این است که افراد غیرمتخصص در جای متخصصها قرار میگیرند.
عزیز اکبریان اظهار کرد: نامی که به عنوان وزیر پیشنهادی برای وزارتخانه ارتباطات و فناروی اطلاعات به مجلس معرفی شده از چهرههای عملی کشور است و بیش از ۳۰ کتاب و دهها مقاله منتشر کرده است.
وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به برنامههای خود برای تصدی این وزارتخانه گفت: این برنامهها یک قطعهای از پازل چهار سالهی دولت دهم است.
محمد حسن نامی متولد ۱۳۳۲ دلیجان است و دکتری جغرافیای سیاسی از دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات دارد. نامی تاکنون ۳۱ عنوان کتاب در زمینه جغرافیا تالیف کرده است و ۸۲ مقاله مرتبط با جغرافیا دارد.
در صورت عدم اخذ رای اعتماد توسط نامی، باید بار دیگر باید و در بحبوبحه درگیریهای پایان دولت برای وزارت ارتباطات سرپرست تعیین شود که این روند، روال امور را در این وزارتخانه کند میکند.
رییسجمهور صبح امروز (سهشنبه) به منظور دفاع از محمدحسن نامی وزیر پیشنهادی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در صحن علنی مجلس حضور پیدا کرد و با اشاره به ویژگیها و تخصص وی، ابراز امیدواری کرد که او بتواند رای بالایی از مجلس شورای اسلامی کسب کند.
یک عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به بررسی رای اعتماد وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه علنی روز سه شنبه مجلس زمینه رای آوری محمد حسن نامی به عنوان وزیر ارتباطات را مثبت دانست.
یک عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت که طبق اطلاع ما رئیس جمهور در روز سه شنبه، ۸ اسفند، برای دفاع از نامی وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات در مجلس حضور پیدا خواهد کرد.
جلسه شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی صبح امروز با حضور اکثریت اعضا، رئیس مجلس و محمدحسن نامی وزیر پیشنهادی رئیس جمهور به مجلس برای تصدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و معاونین وی برگزار شد. به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، جلسه شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی صبح امروز ...
باید دید آیا نیکزاد میتواند در مدت سرپرستی خود بر این وزارتخانه که مدت زیادی هم از آن باقی نمانده عددی بر این کارنامه بیفراید یا آن را دست نخورده به یک وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تحویل خواهد داد.
به طور طبیعی تا چند روز آینده مهلت نیكزاد خود به خود به پایان رسیده و برکنار میشود؛ ولی اگر رییس جمهور اقدامی در مورد تعیین جانشین تقیپور نكند، تخلف کرده و نیکزاد نیز از نظر قانونی حق هیچ دخالتی در امور وزارت ارتباطات را ندارد.
او البته گفته بود که با خصوصیسازیهای صورت گرفته در حوزه مخابرات و آغاز طرح خصوصی سازی پست و پست بانک عملا وظایف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات کاهش یافته و به جایی رسیده است که میتواند در قالب یک سازمان زیر مجموعه ریاست جمهوری یا نهادی مربوط عمل کند.
بیش از ۲ هفته از تصویب قانون لغو ادغام وزارتخانه ها گذشته است و براساس یکی از مفاد این قانون سرپرستی مهندس نیکزاد به عنوان وزیر راه، در وزارت ارتباطات از ۶ دی ماه غیرقانونی اعلام شده است براین اساس رئیس جمهور باید هرچه سریعتر سرپرست جدید برای این وزارتخانه انتخاب کند.