دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳ , 23 Dec 2024
جالب است ۰
در راستای طرح تحویل فیبر نوری به در منازل اعلام شد:

مشکل کنسرسیوم ایران نت حل خواهد شد

هیئت دولت طرح انتقال فیبرنوری به منازل و تشکیل کنسرسیوم "ایران نت " را برای اجرای این پروژه در بهمن ماه سال ۸۹ تصویب کرد که براساس آن به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اجازه داده شد با صدور پروانه لازم، فیبرنوری را به درب منازل، کارگاهها و مراکز کسب و کار انتقال دهد
نایب رئیس هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران گفت: شرکت مخابرات ایران برای اجرای پروژه اتصال شبکه فیبرنوری به منازل پیشنهاد خود را به وزارت ارتباطات و ریاست جمهوری ارائه داده و اعلام کرده که خواسته های این پروژه را با وضع موجود می تواند تامین کند. 

به گزارش افتانا به نقل از مهر، هیئت دولت طرح انتقال فیبرنوری به منازل و تشکیل کنسرسیوم "ایران نت " را برای اجرای این پروژه در بهمن ماه سال ۸۹ تصویب کرد که براساس آن به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اجازه داده شد با صدور پروانه لازم، فیبرنوری را به درب منازل، کارگاهها و مراکز کسب و کار انتقال دهد.

در این راستا و با رعایت اصل ۴۴ قانون اساسی، سهم دولت در این زمینه ۲۰ درصد اعلام و مقرر شد مابقی این سهم به شرکتها و موسسات بزرگی که در این باره سابقه فعالیت دارند
و می توانند سرمایه گذاری کنند، واگذار شود.

سید مصطفی سیدهاشمی - نائب رئیس هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران با اشاره به توسعه شبکه فیبرنوری مخابرات کشور از ارائه پیشنهاد شرکت مخابرات ایران به ریاست جمهوری و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای برعهده گرفتن پروژه "اتصال فیبرنوری منازل" – FTTX – خبرداد و اظهار داشت: شرکت مخابرات ایران با وضعیت موجود شبکه فیبرنوری می تواند این پروژه را تامین کند.

وی به سرمایه گذاری کلانی که از سوی شرکت مخابرات ایران در بحث شبکه فیبرنوری انجام گرفته است اشاره و تاکید کرد که با وجود این زیرساختها دیگر نیازی به تعریف اپراتور چهارم فیبرنوری نیست.

نائب رئیس هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران خاطرنشان کرد: مخابرات در توسعه فیبرنوری به شدت فعال است و این شبکه در شهرستانها نیز در حال گسترش است به نحوی که هم اکنون تمامی منطقه عسلویه تحت پوشش فیبرنوری قرار دارد و در هیچ جای این منطقه از سیم مسی برای ارتباطات استفاده نشده است.

سیدهاشمی با اشاره به نیاز کاربران به دسترسی به اینترنت پرسرعت تاکید کرد که مخابرات از طریق سیم مسی نیز می تواند نیازهای مشترکان را
با پهنای باند حداکثر ۲ مگابیت برثانیه نیز برطرف کند اما از طریق فیبرنوری نیز امکان ارائه سرویس وجود دارد که در صورت موافقت با این تقاضا مخابرات می تواند از ظرفیتها و زیرساختهای موجود استفاده کند.

بر اساس این گزارش، اوایل ماه جاری رئیس مجلس شورای اسلامی با ارسال نامه‌ای خطاب به رئیس جمهور، مصوبه دولت درباره اعطای پروانه اپراتور فیبرنوری به کنسرسیوم ایران‌نت را مغایر قانون اعلام و تاکید کرد که مشارکت دولت با بخش‌های خصوصی و تعاونی و بخش عمومی غیردولتی، به هر نحو و به هر میزان ممنوع است.

در این راستا وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از رفع ایرادات قانونی در واگذاری اپراتور فیبرنوری کشور به کنسرسیوم "ایران نت" خبر داد و گفت: ایراداتی که به این مصوبه وارد شد بعضا در نوع نوشتار بوده که توسط دولت برطرف شده و به زودی به استحضار مجلس می رسد.

اتصالات باند پهن فیبرنوری به خانه یا همان اتصالات پهن باند FTTH، معرف اتصالات کابل فیبرنوری برای اماکن به صورت اختصاصی است که این سیستم ها براساس نور بوده و توان انتقال انبوهی از اطلاعات به شکل کارآمدتری از قبیل تلفن، ویدئو و داده را در مقایسه با شیوه سنتی کابلهای مسی دارا هستند.
کد مطلب : 202
https://aftana.ir/vdchtinid23nv.ft2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی