دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳ , 23 Dec 2024
جالب است ۰
مهاجمان سایبری با هک اکانت توییتر یک پروژه ان‌اف‌تی ۷۵۰ هزار دلار از سرمایه‌های کاربران را به حساب خود منتقل کردند.
منبع : دیجیاتو
دیجیاتو: مهاجمان سایبری با هک اکانت توییتر یک پروژه ان‌اف‌تی ۷۵۰ هزار دلار از سرمایه‌های کاربران را به حساب خود منتقل کردند.

به گزارش افتانا، اکانت توییتر پروژه ان‌اف‌تی آزوکی (آزوکی) دیروز هک شد و مهاجمان توانستند بیش از ۷۵۰ هزار دلار پول از کاربران به‌دست بیاورند. آن‌ها برای انجام این کار، لینک مخربی را به اشتراک گذاشتند که موجب تخلیه کیف پول کاربران می‌شد.

به گزارش کوین‌تلگراف، داده‌های سرویس اتراسکن (Etherscan) نشان می‌دهد که هکرها ۷۵۱,۳۲۱ دلار را حدود نیم ساعت پس از اشتراک‌گذاری لینک، فقط از یک کیف پول تخلیه کرده‌اند. آن‌ها همچنین ۶,۷۵۲ دلار دیگر را از چندین کیف پول دیگر به‌دست آوردند؛ بنابراین مجموع رقم سرمایه‌های سرقت‌شده به ۷۵۸,۰۷۴ دلار می‌رسد.

امیلی رز، مدیر جامعه کاربری این پروژه ان‌اف‌تی، به فاصله کوتاهی پس از وقوع این حمله در صفحه شخصی خود هک اکانت آزوکی را تأیید کرد. او از کاربران خواست تا روی لینک منتشرشده کلیک نکنند و توییت آن را به اشتراک نگذارند.

مدیر محصول آزوکی هم در یک توییتر اسپیس تأیید کرد که کلاهبرداران توانسته‌اند پس از تحت‌کنترل‌گرفتن اکانت توییتر این پروژه، لینک مخرب خود را منتشر کنند. او از کاربران خواسته تا همچنان هوشیار و مراقب باشند تا این تیم مراحل بازپس‌گیری اکانت خود را طی کند.

تحقیقات درباره هک این پروژه ان‌اف‌تی ادامه دارد
ساعاتی بعد اکانت رسمی آزوکی اعلام کرد که دوباره کنترل حساب توییتر خود را در اختیار گرفته است. «لیز ینگ»، مدیر رشد چیرو لبز (Chiru Labs) که شرکت پشت پروژه آزوکی است، می‌گوید آن‌ها درحال‌حاضر درحال مکاتبه با توییتر و بررسی شرایط این رخنه امنیتی هستند. این شرکت قرار است درصورت دریافت اطلاعات بیشتر، آن‌ها را با کاربران به اشتراک بگذارد.

آزوکی حالا از کاربران خود خواسته است تا درصورت وقوع اتفاقات مشابه، همیشه ابتدا سایر مجاری ارتباطی این پروژه را بررسی کنند.

هم‌بنیان‌گذار شرکت والت گارد (Wallet Guard) هم می‌گوید فرقی نمی‌کند که یک اکانت تیک تأیید دارد یا نه، کاربران همیشه باید مراقب رفتارهای مشکوک باشند و تا زمانی که درستی یک رفتار تأیید نشده است، دست به اقدام نزنند: اولین فردی نباشید که روی لینک‌ها کلیک می‌کند. بدگمان بودن در وب ۳.۰ بهتر از بدگمان نبودن است.
کد مطلب : 20323
https://aftana.ir/vdcjtte8.uqey8zsffu.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی