يکشنبه ۲ دی ۱۴۰۳ , 22 Dec 2024
جالب است ۰
اين راستا تسهيلاتي به صورت وام هاي با درصد كم به شركت هاي خصوصي و اعتبارات پژوهشي به دانشگاه ها اعطاء شده است تا به تحقيقات و ارايه خدمات تخصصي در زمينه امنيت فضاي مجازي بپردازند
 یك مقام مسئول در معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری از تشكیل آزمایشگاه‌های امنیت مجازی در بخش خصوصی و دانشگاهها خبر داد و گفت: دریك سال گذشته بیش از ۱۵ شركت خصوصی و ۱۵ دانشگاه به منظور ارایه خدمات آزمایشگاه های امنیت تسهیلات دریافت كرده اند.

دكتر 'كمال محامدپور' ، دبير ستاد توسعه فناوري اطلاعات و ارتباطات معاونت علمي و فناوري رياست‌جمهوري روز  با اعلام اين مطلب افزود: به منظور افزايش ظرفيت در فضاي سايبر و اينترنت در كشور معاونت علمي فناوري رياست جمهوري به ايجاد آزمايشگاه هاي تحقيقاتي مرجع در بخش امنيت فضاي سايبر پرداخت. وي افزود: در اين راستا تسهيلاتي به صورت وام هاي با درصد كم به شركت هاي خصوصي و اعتبارات پژوهشي به دانشگاه ها اعطاء شده است تا به تحقيقات و ارايه خدمات تخصصي در زمينه امنيت فضاي مجازي بپردازند.

دبير ستاد توسعه فناوري اطلاعات و ارتباطات معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري ميزان اعتبارات و وام هاي ارايه شده به مراكز تخصصي را يك تا پنج ميليارد ريال عنوان كرد و افزود: تاكنون به ۱۵ شركت خصوصي و ۱۵ دانشگاه به منظور ارايه خدمات در بخش امنيت فضاي سايبرپرداخت شده است .

وي دربخش ديگري از سخنان خود آموزش الكترونيكي و مجازي به همراه استفاده از خط و زبان فارسي در شبكه اينترنت و اينترانت را از ديگر اولويت‌هاي كارگروه فناوري اطلاعات دانست و خاطرنشان كرد: ايران نيز مانند ديگر كشور ها قصد دارد تا زبان بومي خود را در محيط مجازي به كار گيرد.

دبير ستاد توسعه فناوري اطلاعات و ارتباطات معاونت علمي فناوري رياست جمهوري خاطرنشان كرد: در حوزه فناوري اطلاعات بايد نهادي ايجاد هماهنگي در اين حوزه را بر عهده بگيرد و در اين راستا جايگاه ستاد توسعه فناوري اطلاعات و ارتباطات و معاونت علمي و فناوري رياست‌ جمهوري بيشتر و پررنگتر ديده مي شود.
کد مطلب : 220
https://aftana.ir/vdchtvnid23ni.ft2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی