جمعه ۲۱ دی ۱۴۰۳ , 10 Jan 2025
جالب است ۱
پیشنهاد هفته: دستورالعمل اجرایی نحوه ارزش‌گذاری دارایی‌های نامشهود شرکت‌های دانش‌بنیان

چگونه دارایی‌های نامشهود را ارزش‌گذاری کنیم

با توجه به ماهیت دارایی‌های نامشهود در شرکت‌های دانش‌بنیان، وجود دستورالعملی استاندارد برای ارزش‌گذاری این دارایی‌ها ضروری است و معاونت علمی ریاست جمهوری، سندی در این زمینه تدوین کرده که تمامی مراحل و رویکردهای لازم را تشریح می‌کند.
با توجه به ماهیت دارایی‌های نامشهود در شرکت‌های فناوری و امنیت اطلاعات، وجود دستورالعملی استاندارد برای ارزش‌گذاری این دارایی‌ها ضروری است و معاونت علمی ریاست جمهوری، سندی در این زمینه تدوین کرده که تمامی مراحل و رویکردهای لازم را تشریح می‌کند.
 
به گزارش افتانا، اغلب دارایی‌های شرکت‌های امنیت فناوری اطلاعات، دارایی‌های نامشهود است و  بهر حال امکان دارد که آنها بخواهند دارایی‌های نامشهودشان را ارزش‌گذاری کنند یا به فروش برسانند. لذا وجود یک سند که چارچوب‌ها، اصول اخلاقی و حرفه‌ای و رویکردهای مختلف ارزش‌گذاری را با دقت تشریح کند، ضروری به نظر می‌رسد تا ضمن ایجاد شفافیت در فرایندها، اعتماد و اطمینان استفاده‌کنندگان از گزارش‌های ارزش‌گذاری نیز افزایش یابد.
 
از این رو، معاونت علمی ریاست جمهوری عطف به جزء (ت) بند 2 ماده 6 آیین‌نامه حمایت از تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین در حوزه اقتصاد مصوبه مورخ 26/05/1401 هیئت‌وزیران «دستورالعمل اجرایی نحوه ارزش‌گذاری دارایی‌های نامشهود شرکت‌های دانش‌بنیان» را منتشر کرد که در چهار فصل به ارائه چارچوب‌های کلی، دستورالعمل‌های عمومی ارزش‌گذاری، رویکردهای عمومی ارزش‌گذاری و ارزش‌گذاری دارایی‌های نامشهود می‌پردازد.
 
این سند با ارائه روش‌های استاندارد، از جمله رویکردهای بازار، درآمد و بها و همچنین مفاهیمی چون مدیریت ریسک و تحلیل داده‌ها، راهنمای جامعی برای متخصصان، شرکت‌های دانش‌بنیان و سرمایه‌گذاران ارائه می‌دهد. مطالعه این دستورالعمل برای افرادی که در حوزه اقتصاد دانش‌بنیان فعالیت می‌کنند، فرصتی برای آشنایی عمیق‌تر با الزامات و جزئیات ارزش‌گذاری فراهم می‌آورد​.
 
نسخه PDF این سند در بالای همین خبر پیوست‌شده و قابل دریافت است.
 
 
 
کد مطلب : 22639
https://aftana.ir/vdcb90b5.rhb5fpiuur.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی