حمید بابادینیا، رئیس کمیسیون شبکه نصر تهران با اشاره به نقش فعال این کمیسیون گفت: با ایجاد کارگروههای تخصصی و ترکیب اعضای باتجربه و جوان، کمیسیون شبکه به یکی از بخشهای کلیدی سازمان تبدیل شده است.
حمید بابادینیا، رئیس کمیسیون شبکه نصر تهران با اشاره به نقش فعال این کمیسیون گفت: با ایجاد کارگروههای تخصصی و ترکیب اعضای باتجربه و جوان، کمیسیون شبکه به یکی از بخشهای کلیدی سازمان تبدیل شده است.
به گزارش افتانا، حمید بابادی نیا، عضو هیئتمدیره و رئیس کمیسیون شبکه سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران، گفت: بسیاری از فعالان حوزه شبکه برای پروژههای پسیو، نیاز به گواهی افتا داشتند در صورتی که چنین الزامی منطقی نبود. به عنوان عضو هیئت مدیره سازمان نصر تهران، این مسئله را منعکس کردم و دوستان افتا نیز حمایت کردند. با تعاملات و مذاکراتی که با افتا داشتیم دیگر نیازی به مجوز افتا نیست.
بابادینیا ادامه داد: کمیسیون شبکه کارگروههای فعالی دارد و تاکنون جلسات بسیاری برگزار و مشکلات و چالشهای اعضا را پیگیری و رفع کرده است. این کمیسیون مانند فرزندم است چراکه خودم موسس آن بودم. از همان ابتدا به صورت گزینشی و دعوت از پیشکسوتها، اعضا را به کمیسیون دعوت کردم که مشارکت افزایش یابد. در این دوره از اعضای جوان هم دعوت و آنها را به مشارکت ترغیب کردم. ترکیب اعضای کمیسیون متشکل از نیروهای قدیمی و جدید است و اعضا نیز با اهمیت بیشتری فعالیتهای مربوط به کمیسیون را پیگیری کرده و مشارکتی فعالانه دارند.
بابادینیا افزود: در تمامی جلسات به اعضا تاکید میکنم که در جلسات حضور فعالانه داشته باشند. در دوره هفتم کارگروههایی ایجاد کردیم جهت بهبود و افزایش مشارکت اعضا، کارگروه رسانه با مدیریت آقای صالحی، کارگروه تعرفه که مدیر آن نکاوند است، کارگروه ذینفعان و دیگر کارگروهها در این کمیسیون تشکیل شدهاند تا فعالیتهای کمیسیون به صورت حرفهای تر و موشکافانهتری پیگیری شوند. در کارگروه تعرفه مبحثی وجود داشت در دورههای پیشین به نام 750 که مربوط به استانداردهای دیتاسنتر بوده است. با همکاری آقای رشیدی فعالیتهای مرکز تحقیقات ساختمان مسکن را پیش بردیم. براساس استاندارد، تدوین شده و به دستگاههای اجرایی ابلاغ شد. اکنون فعالیتها بر اساس این استاندارد صورت میگیرد. نشریه 110 نیز درباره استانداردهای مهندسی شبکه بوده که جلد سوم بهطور ویژه در رابطه با نصب و راهاندازی شبکه است. از آقای رشیدی دعوت کردیم تا درباره فعالیتهای صورت گرفته در دوره قبل توضیحاتی به اعضا ارائه دهد.
وی ادامه داد: درحوزه استاندارد و شبکه نیز در این دوره درباره تولید کابل شبکه، شرکتهای تولیدکننده کابل را دعوت و درخواست کردیم تا استانداردهایی که تدوین کردهایم را مشاهده کرده و نظرات خود را اعلام کنند. این استانداردها با حضور نظارتکنندگان کابل شبکه، تدوین و به دبیرخانه سازمان نصر ارسال شد. همواره تلاش کردهایم به گونهای عمل کنیم که منافع اعضای دیگر در کمیسیون تولید را در نظر بگیریم.
او تاکید کرد: از دیگر اقدامات اساسی که در این دوره به دنبال آن هستیم تعیین و ابلاغ تعرفه خدمات مهندسی شبکه است. هرساله بازنگریهایی برروی آن صورت میگیرد، زمانی که این تعرفه تدوین وبه طور رسمی به سازمانها و ارگانهای دولتی ابلاغ شود، برآورد پروژهها بر اساس این نرخ تعرفه سازمان نصر تهران صورت میگیرد.
بابادی نیا گفت: تصمیم گرفتهایم در این دوره فعالیتها را اصولیتر پیش ببریم، بررسیها انجام شده و از طریق هیئت مدیره به صورت کتاب و یا نسخه الکترونیک منتشر شود. کارگروه رسانه نیز مسئولیت انتشار کتاب را برعهده گرفته است.
او با اشاره به اینکه فعالیت کمیسیون شبکه سازمان نصر تهران هر دوره بهبود مییابد، بیان کرد: اعضای کمیسیون شبکه براساس استانداردها فعالیت کرده و تلاش میکنند تا این استانداردها اجرایی شود و همه از تعرفههای تعیین شده تمکین کنند. از دیگر برنامههای کمیسیون شبکه، آگاهیرسانی است. اعضای کمیسیون رسانه با تشکیل سمینارهای تخصصی هم سطح علمی شرکتها را افزایش داده و هم با انتشار دانش فنی نقشی در ارتقای درآمدزایی برعهده داشته باشند. جلسات کمیسیون یک هفته درمیان تشکیل میشود و در هرجلسه بیش از 16 نفر حضور دارند. کمیسیون بسیار فعال است و اعضا با کارگروههای فنی بازوی تخصصی مهمی برای هیئت مدیره سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران شدهاند. نشریه 110 سنگ بنای خوبی برای دستگاههای اجرایی است. اگر بتوانیم ابلاغیه بگیریم از کارهای غیراستاندارد شرکتهای بینام و نشان جلوگیری میشود.