پانه تا تاکید می کند که این نوع حملات سایبری اگر با حملاتی فیزیکی نیز به صورت همزمان صورت پذیرند می توانند خسازات جبران ناپذیری را در حوزه زیر ساخت ها و حتی تلفات انسانی داشته باشند
وزیر دفاع ایالات متحده از بروز رخداد پرل هاربر سایبری و آسیب پذیری فزاینده شبکه های زیر ساختی این کشور نظیر شبکه سراسری برق، حمل و نقل و شبکه های ملی و دولتی خبر داده است.
بر اساس این گزارش، لئون پانه تا، با اشاره به این موارد به ضرورت تدوین استانداردهای جدیدی برای ترمیم این آسیب پذیری ها و ارتقا سطح دفاع سایبری ایالات متحده اشاره کرده است.
وی که در موزه هوا دریای نیویورک سخنرانی می کرد تصویر وخیمی از تاثیر اینچنین حملاتی بر روی ایالات متحده ترسیم کرد و افزود ما در تلاشیم تا با این چنین حملاتی که قالبا از سوی دشمنان ما در روسیه، چین، ایران و حتی گروه های شبه نظامی صورت می پذیرد واکنش مناسبی داشته باشیم.
مدیر اسبق سازمان جاسوسی ایالات متحده(سیا) در سخنان خود بر این نکته تاکید کرد که مواردی که او در این سخنرانی به آنها اشاره کرده است ابدا اغراق نبوده و وی بر اساس شواهد و اطلاعات بدست آمده از موج جدیدی از حملات سایبری که به تازگی سازمان های مالی ایالات متحده را هدف قرار داده اند به این جمع بندی دست یافته است.
پانه تا تاکید می کند که این نوع حملات سایبری اگر با حملات فیزیکی نیز به صورت همزمان صورت پذیرند می توانند خسارات جبران ناپذیری را در حوزه زیر ساخت ها و حتی تلفات انسانی داشته باشند که در صورت بی توجهی به چنین موارد باید منتظر اتفاقاتی بسیار ناگوار باشیم، اتفاقاتی که به صورت جدی بر تفکر عمومی در خصوص قدرت دفاعی ایالات متحده تاثیر گذار است.
درباره پرل هاربر Pearl Harbor بندری در مجمعالجزایر هاوایی است. معروفیت این بندر به خاطر حمله ارتش ژاپن به پایگاه دریایی ایالات متحده آمریکا در این بندر در ۷ دسامبر ۱۹۴۱ است. در پی این حمله آمریکا وارد جنگ جهانی دوم شد. در حمله هوایی ژاپنیها ناوگان اقیانوس آرام آمریکا از جمله هفت رزمناو نابود شدند.