يکشنبه ۲ دی ۱۴۰۳ , 22 Dec 2024
جالب است ۰
در گفت و گو با رئیس کمیته امنیت و شبکه سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور:

تعصب صنفی ام اجازه حضور در الکامپ را نمی دهد

اختصاصی افتانا
برای یکبار هم که شده سازمان بازرسی کل کشور روند برگزاری نمایشگاه در این ۱۷ دوره را بررسی کند تا ببینند در دوره شانزدهم که سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور متولی برگزاری بود، کمترین اشتباهات و ضعف ها رخ داد بطوریکه اعراب از وجود رقیبی برای جیتکس احساس خطر کردند.
مدیر عامل شرکت گیلاس کامپیوتر و رئیس کمیته امنیت و شبکه سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور اعتقاد راسخش بر اینکه متولی برگزاری نمایشگاه تخصصی حوزه IT باید سازمانی باشد که بیشترین پوشش فعالان این حوزه را دارد، مهمترین عامل برای عدم حضور گیلاس کامپیوتر در هجدهمین دوره نمایشگاه الکامپ برگزاری آن توسط مجمع تشکل ها عنوان کرد. 

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، مهندس بابادی نیا واگذاری مجوز برگزاری نمایشگاه الکامپ به مجمع تشکل ها را اقدامی غیرکارشناسانه دانست و در این مورد گفت: تعصب صنفی ام اجازه نمی دهد زیر نظر تشکلی در نمایشگاه شرکت کنم که حتی فعالان این حوزه هم از سابقه و تعداد اعضایش اطلاعاتی ندارند.

وی ادامه داد:به اعتقاد من کلیه فعالان حوزه IT باید زیر چتر سازمانی قرار گیرند که با مصوبه مجلس شورای اسلامی به عنوان تنها متولی و نماینده بخش خصوصی حوزه فناوری اطلاعات شناخته شده است.

بابادی نیا اعطای مجوز برگزاری به مجمع تشکل ها را دهن کجی به قانون دانست و تبعات آن را قهر و تحریم نمایشگاه توسط فعالان این حوزه دانست و در این مورد اضافه کرد:در کنار همه اینها نوسانات نرخ ارز، مشکلات واردات و وجود غرفه های ارزی و ریالی در نمایشگاه انگیزه حضور را از شرکت ها و سازمان ها گرفته است.

رئیس کمیته امنیت و شبکه سازمان نصر کشور در ادامه وجود دو نرخ ارزی و ریالی را منشا فساد در نمایشگاه دانست و گفت:به نظر من برای یکبار هم که شده سازمان بازرسی کل کشور روند برگزاری نمایشگاه در این ۱۷ دوره را بررسی کند تا ببینند در دوره شانزدهم که سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور متولی برگزاری بود، کمترین اشتباهات و ضعف ها رخ داد بطوریکه اعراب از وجود رقیبی برای جیتکس احساس خطر کردند.

مدیرعامل شرکت گیلاس کامپیوتر در ادامه فعالان حوزه IT را دارای پتانسیل قوی در کشور و منطقه دانست و در این مورد تاکید کرد:در جیتکس امسال بسیاری از شرکت ها معتقد بودند به دلیل حضور کمرنگ ایرانی ها نمایشگاه شور و اشتیاق همیشگی را نداشته است. این به این معنی است که حضور ایرانی ها برای کشورهای منطقه تا این حد مهم است. پس چرا خودمان در داخل از این فرصت ها و پتانسیل ها استفاده نمی کنیم.

بابادی نیا در پایان یادآوری کرد: بهتر است با برنامه ریزی دقیق از برگزاری نمایشگاه هایی مثل الکامپ به عنوان یک فرصت درآمدزایی برای کشور استفاده کنیم.
کد مطلب : 4072
https://aftana.ir/vdce.f8ebjh87w9bij.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی