ایشان از وزرایی هستند که به سختکوشی و پرکاری مشهورند و ما برای ایشان آرزوی توفیق داریم و تاکید داریم که با استفاده از نیروهای موجود امور این بخش را پیگیری کنند.
منبع : خبرگزاری ايسنا
رحمانی - رییس کمیسیون صنایع مجلس - با بیان اینکه پیگیری امور مربوط به مخابرات ارتباطات و فنآوری اطلاعات به کمیسیون صنایع مجلس مربوط میشود اظهار کرد: در مواردی مانند صدور کارتهای هوشمند سوخت و یا حتی عملیاتی شدن طرح هدفمندی یارانهها حوزه ICT کمک بسزایی کرد و حتی میتوان گفت که بدون این زیرساختها امکان اجرای چنین طرحهایی وجود نداشت.
به گزارش افتانا(پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، رییس کمیسیون صنایع مجلس با بیان اینکه پیش از این هم در اسفندماه امسال مقام معظم رهبری در زمان صدور حکم راهاندازی شورای عالی فضای مجازی بر اهمیت این حوزه تاکید کرده بودند، گفت: یکی از معدود حوزهها و یا شاید تنها حوزهای که اغلب برنامهها و طرحهای آن در مجلس هیچ مخالفی نداشت، همین حوزه ارتباطات و فنآوری اطلاعات بود و خود آقای تقیپور هم زمانی که به عنوان وزیر به مجلس معرفی شده بودند مخالفی نداشتند.
رحمانی در ادامه با بیان اینکه طی این سالها برنامههای متعددی از سوی وزارت ارتباطات به مجلس ارائه شده یادآور شد: با توجه به اهمیت طرحهایی از قبیل راهاندازی شبکه ملی اطلاعات که شاید بتوان گفت شاهبیت تمام طرحهاست، ما انتظار داشتیم که برای اجرایی شدن این مورد توجه بیشتری به این وزارتخانه شود.
این نماینده مجلس همچنین خاطرنشان کرد: گاه گفته میشود با توجه به حجم واگذاریها اکنون می توان این وزارتخانه را ادغام کرد اما باید به این نکته توجه داشت که این قیاس، قیاس اشتباهی است و باید کلیت کار و وظایفی که بر عهده این نهاد است هم مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به تجلیل نمایندگان مجلس از رضا تقیپور اظهار کرد: حتما در جلسات آتی نظرات کمیسیون را به صورت تفصیلی بیان خواهیم کرد و نمایندگان امروز یک طرح دو فوریتی را نیز ارائه خواهند کرد اما شاید اگر بیش از این مسائل برروی این موضوع صحبت شود بهتر باشد. به هر حال حوزه ICT حوزه مهمی است که باید با صرف بودجه و اعتبارات آن را تقویت کنیم و در این میان وجود وزارت ICT و فعالیتهای آن هیچ منافاتی با آغاز به کار شورای عالی فضای مجازی نخواهد داشت.
وی در ادامه صحبتهای خود با بیان اینکه به نظر میرسد در حوزه تولیدات در زمینه ICT گاه غفلتهایی صورت گرفته، از سرپرست جدید این وزارتخانه درخواست کرد که از این پس به حوزه نرمافزاری و نیروهای کارشناسی که در کشور وجود دارند، توجه بیشتری نشان دهد.
رحمانی همچنین اظهار کرد: زمانی ما بیش از ۵۰ کارخانه فعال در حوزه مخابرات داشتیم اما اکنون از این کارخانهها تعدادی اندکی ماندهاند که وضعیت این کارخانهها هم خیلی رضایت بخش نیست.
وی در عین حال عنوان کرد: اکنون اگر بخواهیم این نکته را مورد بررسی قرار دهیم که هر یک از اپراتورهای اول تا سوم تلفن همراه چه میزان از تجهیزات خود را از تولیدات داخل استفاده کردهاند در مجموع اوضاع قابل قبولی را در این زمینه نمیبینیم.
رییس کمیسیون صنایع مجلس در ادامه صحبتهای خود خواستار اختصاص بودجهای بیشتر در سال ۹۲ و برای بخش ارتباطات و فنآوری اطلاعات شد و پس از آن از زحمات رضا تقیپور، وزیر اسبق وزارت ارتباطات تقدیر کرد و گفت: انصافا خدمات، ویژگیها و تسلط ایشان بر امور جای تشکر و قدردانی دارد و باید حتما در نظام از حضور او به نحو احسن استفاده شود.
وی درباره نیکزاد هم گفت: ایشان از وزرایی هستند که به سختکوشی و پرکاری مشهورند و ما برای ایشان آرزوی توفیق داریم و تاکید داریم که با استفاده از نیروهای موجود امور این بخش را پیگیری کنند.