يکشنبه ۲ دی ۱۴۰۳ , 22 Dec 2024
جالب است ۰
شرکت مایکروسافت بر اساس اسناد فوق سری که به دست روزنامه گاردین رسیده است، همکاری تنگاتنگی با سازمان های امنیتی آمریکا برای دور زدن رمزگذاری های خود این شرکت داشته است.
منبع : همشهری آنلاین
شرکت مایکروسافت بر اساس اسناد فوق سری که به دست روزنامه گاردین رسیده است، همکاری تنگاتنگی با سازمان های امنیتی آمریکا برای دور زدن رمزگذاری های خود این شرکت داشته است.

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، روزنامه گاردین که در انگلیس منتشر می‌شود روز جمعه افزود: پرونده‌های ارایه شده به وسیله ادوارد اسنودن نشانگر مقیاس همکاری میان سیلیکون ولی (شرکت های فناوری اطلاعات آمریکا) و سازمان‌های اطلاعاتی این کشور در طول سه سال گذشته است.

این اسناد همچنین ابعاد تازه ایی از فعالیت‌های برنامه فوق سری پریزم را روشن کرده است که به وسیله گاردین و واشنگتن پست در ماه گذشته افشا شد.

این اسناد نشان می‌دهند که مایکروسافت به سازمان امنیت ملی آمریکا برای دور زدن رمزگذاری‌های آن به منظور برطرف کردن این نگرانی‌ها کمک کرد که سازمان امنیت ملی آمریکا از ردگیری گفتگوهای اینترنتی بر روی پرتال اوت لوک ناتوان است.

این سازمان قبلا نیز دسترسی پیش از مرحله رمزگذاری به نامه‌های الکترونیک اوت لوک از جمله هات میل داشته است.

این شرکت در سال جاری با اف بی آی برای فراهم کردن امکان دسترسی آسانتر سازمان امنیت ملی از طریق پریسم به خدمت نگهداری انبوه اطلاعات اسکای درایو همکاری کرده است که اکنون در سراسر جهان بیش از ۲۵۰ میلیون کاربر دارد.

مایکروسافت همچنین با یگان رهگیری اطلاعات اف بی آی برای درک مسایل بالقوه دارای یک مشخصه در اوت لوک همکاری کرده که به کاربران امکان ایجاد نام مستعار الکترونیکی می دهد.

در ماه ژوییه سال گذشته نه ماه پس از آنکه مایکروسافت، اسکایپ را خریداری کرد، سازمان امنیت ملی آمریکا اعلام کرد که با استفاده از یک توانایی و قابلیت جدید، میزان تماس های ویدیویی اسکایپ را که از طریق پریزم گردآوری می‌شود، سه برابر کرده است.

اطلاعات گردآوری شده از طریق پرسیم به صورت مداوم در اخیتار اف بی آی و سی آی ای قرار داده می شد به گونه ایی که در یک سند سازمان امنیت ملی آمریکا، این برنامه به عنوان یک برنامه ورزشی تیمی توصیف شده است.

آخرین افشاگری های سازمان امنیت ملی، نشانگر تنش ها و کشمکش ها میان سیلیکون ولی و دولت اوباماست. همه شرکت های مهم و عمده فناوری سرگرم مذاکره با دولت برای فراهم کردن امکان افشای کاملتر گسترده و ماهیت همکاری آنها با سازمان امنیت ملی آمریکا برای برطرف کردن نگرانی های مشتریانشان در باره حفظ حریم خصوصی آنهاست.
 
مدیران اجرایی شرکت های فناوری به طور خصوصی در فاصله گرفتن از ادعاهای همکاری و کار گروهی فرض شده در اسناد سازمان امنیت ملی دچار مشکل هستد و تاکید می‌کنند که این روند ناشی از اجبار قانونی اجرا می‌شود.

گاردین در ماه ژوئن افشا کرد که سازمان امنیت ملی ادعا کرده است که از طریق برنامه پریسم دسترسی مستقیم به سامانه های بسیاری از شرکت های عمده اینترنتی از جمله مایکروسافت، اسکایپ، اپل، گوگل، فیس بوک و یاهو داشته است.

از هنگامی که وجود برنامه پریسم علنی شده است، مایکروسافت و دیگر شرکت ها که نام آنها در فهرست اسناد سازمان امنیت ملی به عنوان ارایه کننده اطلاعات آمده است، با تکذیب داشتن هرگونه آگاهی از این برنامه، تاکید کردند که سازمان های اطلاعاتی به سامانه های آنها دسترسی ندارند.

در آخرین کارزار بازاریابی مایکروسافت که در ماه آوریل آغاز شد، با تاکید بر تعهد این شرکت بر حفظ حریم خصوصی این شعار مطرح شده است: حریم خصوصی شما اولویت ماست.

اما خبرنامه های داخلی سازمان امنیت ملی که دارای مهر فوق سری هستند، نشان می‌دهند که همکاری میان جامعه اطلاعاتی آمریکا و این شرکت ها عمیق و مداوم است.
کد مطلب : 5862
https://aftana.ir/vdcc.eqpa2bq4ila82.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی