افزايش درآمد ناخالص داخلي (جي دي پي) بر اساس توسعه فناوري هاي ابري زماني اتفاق مي افتد كه يك برنامه منسجم و راهبردي همراه با نقشه راه براي توسعه آن بر اساس امكانات موجود كشور وجود داشته باشد.
منبع : روابط عمومی رویداد جامع رایانش ابری و مجازی سازی ایران
اميدواريم با برگزاري همايش هاي متعدد و آشنا کردن متخصصان و مسئولان، توسعه اين فناوری در ایران محقق شود.
به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، دکتر علی اکبر جلالی بیان داشت: بستر سازي آموزشي و تلاش براي فرهنگ سازي، شناخت نرم افزاري ها و سخت افزارهاي مورد نياز و رسيدن به راهكارهاي مناسب در حوزه ذخيره سازي و پردازش اطلاعات به منظور مورد كاوي و داشتن مدلي بومي بر اساس تجربيات موفق جهاني درجهت يكپارچه سازي اطلاعات در كاربردهاي مهم فناوري اطلاعات مانند بانكداري الكترونيك، دولت الكترونيك و تجارت الكترونيك از ضرورت هاي امروز توسعه فناوري هاي رايانش ابري در فضاي سايبری كشور است.
وی افزود: افزايش درآمد ناخالص داخلي (جي دي پي) بر اساس توسعه فناوري هاي ابري زماني اتفاق مي افتد كه يك برنامه منسجم و راهبردي همراه با نقشه راه براي توسعه آن بر اساس امكانات موجود كشور وجود داشته باشد.
استاد دانشگاه علم و صنعت تصریح کرد: متاسفانه در كشور ما هنوز چنين برنامه راهبردي و نقشه راهي وجود ندارد كه اميدواريم با برگزاري همايش هاي متعدد و آشنا کردن متخصصان و مسئولان، توسعه اين پديده در كشورمان محقق شود.
دکتر علی اکبر جلالی اظهارداشت: فعلا بسيار زود است كه از تاثير بکارگیری فناوری رایانش ابری در اقتصاد و توسعه اشتغال در ايران سخن به ميان آوريم؛ فعلا بايد هدف اصلي از برگزاري چنين رویداد و همايش هايي، فرهنگسازی، آموزش عمومي و آموزش تخصصی در کشور و معرفي دستاوردهاي داخلي و تجربيات موفق خارجي در حوزه رایانش ابری باشد.
محقق فناوری اطلاعات گفت: با توجه به تجربيات زياد كشورهاي توسعه يافته و مطالعه شكست ها و موفقيت هاي آنها، (بطور مثال بررسي دقيق موفقيت ها و شكست هاي شركت آمازون به عنوان يك شركت پيشرو در اين زمينه)، متوجه خواهيم شد كه فعلا وضعيت ايران بگونه اي نيست كه اقدامات انجام شده در آن قابل مقايسه با آن كشورها در اين حوزه باشد و بهتر است مقايسه را به وقت ديگري كه فعاليت هاي جدي در ايران مانند آن كشورها اتفاق افتاد انجام داد.
وی خاطرنشان کرد: البته در ايران شركت هاي بخش خصوصي اقداماتي را آغاز كرده اند و به دستاوردهاي قابل قبولي هم دست يافته اند كه اميدوارم تلاشهاي آنها مورد حمايت قرار گيرد و در اين همايش نيز به آنها پرداخته شود، موثر بوده و برايشان آرزوي موفقيت دارم.
نظریه پرداز موج چهارم و عصر مجازی سه بعدی در جهان یادآوری کرد: هر اقدامي در جهت فرهنگ سازي و معرفي پديده هاي جديد در فضاي مجازی در كشور را مفيد مي دانم.
جلالی گفت: هنوز بسياري از متخصصان كشورمان در سطوح مختلف جامعه و بخصوص مسئولان تصميم ساز كشور در اين حوزه از امتيازات و احتمالا بعضي از مشكلات رايانش ابري كه در رسانه ها شنيده اند اطلاع دقيقي ندارند، اين همايش مي تواند توانمنديهاي بخش خصوصي در اين زمينه را بررسي ، توانمندي نسبي كشور در اين حوزه را عرضه و ابعاد وجودي آن را بيشتر روشن كند.
عضو هيأت مديره انجمن ايراني مطالعات جامعه اطلاعاتي گفت: مسئولان بايد حمايت از اين پديدهاي نوين كه آثار بسیار مفید در جامعه مجازي فرداي كشور دارد را جدي بگيرند و از روزمرگي انجام امور كه به يك فرهنگ توسعه فضاي مجازي در كشور تبدیل شده خارج شوند و به فرداي توسعه فناوري هاي نوين هم نگاهي داشته باشند، در اين راستا انتظار است بيشترين حمايت را از اين همايش و نمونه هاي ديگر آن در اين موضوع مهم داشته باشند.
دکتر علی اکبر جلالی تاکید کرد: باور ندارم كه اقدامات گسترده اي در حوزه رايانش ابري در دستور كار مديران دولتي توسعه فناوري اطلاعات و ارتباطات كشور باشد، لیکن كار سختي در پيش روي است تا بتوان از اين پديده در يكپارچه سازي داده ها در سطوح مختلف برخوردار شد.
عضو كميته آموزش مجازي كشور گفت: به نظرم بخش خصوصي، خود بايد با روش هاي نوآورانه و خلاقانه اقداماتي انجام دهد كه دولت احساس نياز كند و با آنها همراه شود.
وی افزود: در هر صورت كار توسعه رايانش ابري حتي در كشورهاي توسعه يافته با چالش هاي جدي مواجه بوده است، بنابراين بايد انتظار مقاومت هاي مختلف را در اين حوزه داشت.
دکتر جلالی در پایان اظهار داشت: به همين دليل شركت هاي بخش خصوصي بايد روش هاي امن سازي فضاي رايانش ابري را جدي گرفته تا همواره بتوانند پاسخگوي دغدغه های مسئولان در اين حوزه باشند .
نخستین رویداد جامع رایانش ابری و مجازیسازی ایران با عنوان CloudTech طی روزهای ۶ و ۷ بهمن ماه ۹۲ در مرکز همایش های دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار میشود.
وبسایت رویداد در آدرس اینترنتی: http://cloud-tech.ir در دسترس علاقه مندان است.