دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳ , 23 Dec 2024
جالب است ۰
ششمین کنفرانس بین المللی تجارت الکترونیکی در کشورهای در حال توسعه با رویکرد بر بیمه و بانکداری اسلامی ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت ماه ۹۱ در شیراز برگزار می شود.

ششمین کنفرانس بین المللی تجارت الکترونیکی در کشورهای در حال توسعه با رویکرد بر بیمه و بانکداری اسلامی ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت ماه ۹۱ در شیراز برگزار می شود. 

به گزارش افتانا، ششمین کنفرانس بین المللی تجارت الکترونیکی ECDC۲۰۱۲ در فرآیندی فرابخشی با حضور متولیان امر توسعه تجارت الکترونیک در کشور توسط دانشگاه اصفهان و با همکاری پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و حضور علمی چهره های مطرح علمی کشور همچون پرفسور جعفر مهراد چهره ماندگار کشور به عنوان رئیس کنفرانس و حضور نمایندگان علمی از بیش از ۳۳ کشور اسلامی برگزار می شود.

در این کنفرانس که با حضور علمی و حمایتی حدود ۲۰ دانشگاه از ایران و استادانی از ۴ قاره جهان و کشورهای استرالیا، کانادا، فرانسه ، مراکش، عربستان سعودی، اردن، مصر، تایلند، مالزی ، ترکیه و کشورهای حاشیه خلیج فارس برگزار می شود. پرفسور توربان پدر علم تجارت الکترونیک جهان و پرفسور سن مورگان و برخی صاحبان ایده در حوزه تجارت الکترونیک در سطح بین المللی سخنرانی خواهند کرد.

دکتر علی صنایعی- دبیرکل این کنفرانس بین المللی با بیان اینکه توان بالای متخصصان و رشد قابل توجه تولیدات علمی ایران در سال ۹۰ زمینه های لازم را برای توسعه مبانی علمی و عملی تجارت الکترونیکی به عنوان شاخه ای از فناوری اطلاعات و ارتباطات در میان کشورهای اسلامی با محوریت ایران بیش از پیش فراهم آورده است، به تحولات جهانی حوزه ICT اشاره کرد و گفت: با ورود به هزاره سوم، رقابت فشرده‌تر دولت‌ها در بخش تجارت متمرکز است و در این شرایط با توجه به رشد قابل توجه تولیدات علمی در ایران، پتانسیل بالای علمی در حوزه تجارت الکترونیکی و دستیابی ایران به فناوری های نوین ارتباطاتی و اطلاعاتی فضا را برای حضور قدرتمند ایران در عرصه تجارت الکترونیکی منطقه و همچنین در میان کشورهای اسلامی فراهم کرده است.

رئیس دانشگاه مجازی اصفهان با تاکید براینکه انجام امور و خدمات بخش دولتی باید به صورت الکترونیک انجام شود تا به همراه بانکداری الکترونیک گام‌های مهمی برای تحقق کامل دولت الکترونیک برداشته شود، گفت: بانکداری الکترونیک به عنوان موتور تجارت الکترونیک با رویکرد بانکداری اسلامی و آموزش الکترونیک به عنوان پشتوانه فنی و توسعه پایدار دولت الکترونیک باید مورد توجه مسئولان کشور قرار گیرد.

به گفته وی طبق شاخص‌های تعریف شده تا پایان سال دوم برنامه پنجم تمامی دستگاه‌های اجرائی، واحدهای تابعه و وابسته و همچنین تا پایان برنامه، ۶۰ درصد خانوارها و تمامی کسب و کارها باید به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت متصل شوند؛ همچنین میزان پهنای باند اینترنت بین‌الملل، شاخص آمادگی الکترونیک و شاخص توسعه دولت الکترونیک باید به گونه‌ای طراحی شود که سرانه پهنای باند و سایر شاخص‌های ارتباطات و فناوری اطلاعات در پایان برنامه در رتبه دوم منطقه قرار گیرد.

کد مطلب : 767
https://aftana.ir/vdcd25056yt09.a2y.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی