دبیر کمیته علمی دومین همایش ملی «پدافند غیرعامل و پیشرفت پایدار» با اشاره به ۱۱۰ مقاله تاییدشده برای ارائه در این رویداد، افزایش دانش در زمینههای مختلف پدافند غیرعامل را از دستاوردهای این رویداد برشمرد.
به عقیده دکتر حسین اسلامبولچی، امنیت سایبری، بزرگترین چالش قرن بیستویکم است و اگر اقدامات پیشگیرانه به موقع انجام نشود در آینده اشکالات جدی ایجاد خواهد کرد.
دکتر جهانگیر: ما میکوشیم در کمترین زمان ممکن نتیجه و گزارش مربوط به تست کالا را به واردکنندگان تجهیزات شبکه ارائه کنیم و از افزایش این آزمایشگاهها و تبادل تجربیات خود با دیگران استقبال میکنیم.
به گفته معروفی، عضو هیئتمدیره سازمان نظام صنفی رایانهای تهران، اگر رسیدن تجهیزات مشمول فرآیندهای زمانبر شود، نهتنها به افزایش قاچاق کمک میکند، بلکه پروژهها نیز با تاخیر چند ماهه روبهرو میشوند.
از نظر حمید بابادینیا، عضو هیئتمدیره سازمان نظام صنفی رایانهای تهران، رد کردن تجهیزاتی که از مبادی قانونی وارد میشوند با ابطال مجوز ورود قانونی درنهایت به پدیده قاچاق منجر میشود.
از نگاه زرینبخش، دبیر کمیسیون شبکه نظام صنفی رایانهای تهران در این روند که هر نهاد و سازمانی بهطور سلیقهای از استانداردها استفادهکند نمیتوان کیفیت کالا را بهدرستی مشخص کرد.
به گفته صالحی، عضو کمیسیون شبکه نظام صنفی رایانهای استان تهران، رعایت قانون و شفافیت در اطلاعات بهترین راه برای از میان برداشتن موانع در مسیر واردات تجهیزات شبکه است.
به گفته معاون دولت الکترونیک سازمان ارتباطات و فناوری اطلاعات، رتبه ایران در زمینه دولت الکترونیک با وجود بهبود شاخصها به علت سرعت بالای کشورهای دیگر در این حوزه پایین آمدهاست.
معاون سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: کاربران رایانههای خانگی بهدلیل بیتوجهی و تعلل در بهروزرسانی سیستمعامل ویندوز خود، بیشتر در معرض خطر حمله باجافزار سایبری «واناکرای» قرار دارند.
با پيشرفت علم و دانش و افزايش متغيرها، آينده روزبهروز پيشبينيناپذيرتر شد و اين پيشبينيناپذيري در حالتي ناسازنما باعث شد که وجود آيندهپژوهي ضرورت پيدا کند.
عصر ما، عصر اطلاعات است و ثروتها در اطلاعات نهفته شده است و قدرتهای بزرگ برای دسترسی به این ثروت و بهرهبرداری از آن برنامهریزیهای بلندمدت و سناریوهای مختلف برای راهانداری جنگهای سایبری طراحی و اجرا میکنند.